Kurser 2012

Här visas planerade kurser i akademisk ridkonst för Birgitta Järnåker.

3 mars

16 juni

15 september

24 november

Kurserna hålls hos oss här i Åkhult, Moheda. Vi har ridhus, uppstallningsmöjligheter och ridbana på gården. Ryttare rider 30 minuter x 2 med ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. All undervisning är enskild och individuellt anpassad till varje hästs och ryttares utbildningsnivå och dagsform. Birgitta Järnåker är med sin långa erfarenhet och sitt pedagogiska upplägg en mycket omtyckt instruktör. Hon har ett unikt sätt att sprida lugn och harmoni vilket ger en optimal inlärningssituation. Hon ser varje ekipages förtjänster och hittar ofta möjligheter att den vägen förbättra de svårigheter som finns. Detta upplägg tillsammans med en varm och uppmuntrande miljö, gör att varje häst och ryttare känner sig duktig. Detta ger det goda självförtroende som är så viktigt för oss-både häst och människa-i tron på att en förändring är möjlig och att vi alla kan bli så mycket skickligare. Detta självförtroende gör också att vi vågar släppa vår prestationsångest i förvissning att förändring måste få ta sin tid. Utbildningstrappan inom den akademiska ridkonsten är logisk för både häst och människa. Delmålen/trappstegen blir begripliga. Birgitta ger dig nycklarna till att bygga upp hästen såväl fysiskt som mentalt och därmed få mera kvalitetstid med din vän. Gå gärna in på Birgittas hemsida och läs mera.

Kostnaden är 1350:- för 30 min x 2. Fotfolk är varmt välkomna och tar del av varje ekipages ritter. Du har möjlighet att ställa frågor under hela dagen. Kostnaden är 150:- Fika ingår och finns på plats hela dagen i ridhuset. Lunch finns att beställa för 50:- Det går även bra att ta med egen mat. Mikro och kylskåp finns. Vi startar vid 8-9 tiden och håller på till framemot 17.00 lite beroende på Birgittas tågtider från Nyköping. Närmare information fås inför varje kurstillfälle. Kursavgift betalas en månad före kursdatum. Vägbeskrivning till oss fås vid förfrågan.

Jag håller en del kurser själv och kan hjälpa dig med grunderna. Hör av dig vid intresse ang upplägg och kostnad. Tel. 070-362 17 45 eller via mail   ronny.eliasson@gmail.com

%d bloggare gillar detta: