Vinter

Jag tycker inte om vintern! Det där med gnistrande snö och minusgrader är klart överreklamerat enligt min uppfattning. Vattnet fryser och jag fryser. Gnäll, gnäll, gnäll. Men nu har både jag och småfåglarna börjat kvittra igen. De senaste två senaste månaderna har jag därför inte ridit mer än ungefär två gånger i veckan. Trots detta har våra underbara nordisar utvecklats. De har haft gott om tid att smälta alla ”krångligheter” jag utsätter dem för. Vart jag egentligen vill komma är att dessa härliga hästar aldrig blir övertända eller gör saker som skrämmer deras mesiga matte. Perfekta tanthästar med andra ord. Konstigt bara att inte ännu flera inser vilka fantastiska egenskaper nordsvenskarna besitter. Godmodiga, arbetsvilliga, starka, hållbara, lättfödda, ärliga och vackra. Vad kan man mera begära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: