Minskat hästantal

Vi har nu beslutat att minska hästantalet. Förra vintern med sju hästar i stallet, varav fem skulle ridas, var alldeles övermäktigt. Det blev mera av ett jobb och mindre roligt. Nu är Torp-Lova såld till Ingrid i Ängelholm. Hon är så nöjd med sin fina Lova. Jätteroligt tycker vi. Även Blixt är nu såld till Carina i Stockholm. Han hämtas med hästtaxi 8/9. Kvar finns alltså Rasputin som rids ganska sporadiskt pga allmän skröplighet. Liv är nu försiktigt igångsatt efter ett halvårs sjukskrivning pga den ryggskada Wille åsamkade henne. Så här långt känns det bra. Hoppas verkligen att min fina prinsessa läkt ut. Mycket styrketräning väntar förståss. Sen har jag ju Pile. Han går från klarhet till klarhet. Pile kräver mycket av mig i form av mental närvaro, uppmärksamhet och koncentration, balans, såväl fysisk som psykisk, en tydlig utbildningsplan att följa, samtidigt att vara snabb att omvärdera efter dagsform och status. Men han ger såååå mycket tillbaka-bara jag sköter mig, ha, ha. Jag har riktigt stora förväntningar på honom. Hans trista attityd och brötighet är nu helt borta. Vi är ett team och vi har fått en unik relation. Lycke är numera mest sällskap/uppfostrare till Pile.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: