Hem

Välkommen till din nya webbplats.

Välkommen till din nya webbplats! Du kan ändra denna sida genom att klicka på länken Redigera. För mer information om anpassning av din webbplatse kan du kolla in http://learn.wordpress.com/

De senaste inläggen

Knäledsinflammation

Rasputin har inte känts riktigt fräsch den senaste tiden. Han liksom ”vill inte”. Jag tänkte att det kanske var dags för pension. Tänkte att Rasse är sliten/har artros lite varstans/ var gammal. Jag uppmuntrades av Sofia (äldsta AR-kompis) och Frida (hovslagare) som båda hade god erfarenhet i att få hjälp med sina gamla hästar. RonnyFortsätt läsa ”Knäledsinflammation”

Kolik

Igår drabbades min fina Rasputin av kolik. Veterinär Gunnar Nordlöf kontaktades då det magonda inte släppte. Rasse fick sedvanlig behandling med smärtstillande och kramplösande medicin. Symtomen klingade av. På morgonen förstod jag att natten varit ganska jobbig. Han hade rullat sig och vänt upp-och-ner på boxen, var svettig och med påverkat allmäntillstånd. Ny telefonkontakt medFortsätt läsa ”Kolik”

Lyckeprinsen

Välkommen vår nya häst. Denna gång blev det en kallblodstravare. Han inköptes från Tierp 31 augusti och anlände med hästtaxi den 7 september. Lycke, som vi kallar honom har gått på travet till i somras. Sprang in 152 000 i runda slängar, innan han fick nog. Blev där allt mera stressad och galopperade bort sig.Fortsätt läsa ”Lyckeprinsen”

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: