Hem

Välkommen till din nya webbplats.

Välkommen till din nya webbplats! Du kan ändra denna sida genom att klicka på länken Redigera. För mer information om anpassning av din webbplatse kan du kolla in http://learn.wordpress.com/

De senaste inläggen

Lyckeprinsen

Välkommen vår nya häst. Denna gång blev det en kallblodstravare. Han inköptes från Tierp 31 augusti och anlände med hästtaxi den 7 september. Lycke, som vi kallar honom har gått på travet till i somras. Sprang in 152 000 i runda slängar, innan han fick nog. Blev där allt mera stressad och galopperade bort sig.Fortsätt läsa ”Lyckeprinsen”

Gammal är äldst

Blixt har under sommaren fått två otäcka inkar. Dessa har varit belägna precis framför penis. De växte mycket snabbt och blev äggstora, kladdiga och blödande. Dessutom fulla med flugor och fluglarver. Såååå äckligt. Själv var han ganska obekymrad, eftersom inkarna saknar nerver och därmed saknar känsel. Men de behövde opereras bort. Som vanligt kontaktade jagFortsätt läsa ”Gammal är äldst”

Ett händelserikt 2018

Mycket har hänt det senaste året. det har väl inte undgått någon att vi haft ett dramatiskt klimat. En extremt varm och torr sommar, med betesbrist och foderbrist på många håll. Vår förstaskörd blev ungefär hälften av ett vanligt år. Betet tog slut. I och för sig går ju inte mina hästar på bete merFortsätt läsa ”Ett händelserikt 2018”

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: