Hem

Välkommen till din nya webbplats.

Välkommen till din nya webbplats! Du kan ändra denna sida genom att klicka på länken Redigera. För mer information om anpassning av din webbplatse kan du kolla in http://learn.wordpress.com/

De senaste inläggen

Vackra Torp-Lova

Idag har Lova visats på sommarpremiering i Gånarp, Skåne. Hon belönades med 9,8,8,7,7=39 poäng. Domare Tobias Sandahl. Så roligt. Grattis till nya ägaren Ingrid Sundelius. Är anmäld till körkurs till hösten. Så roligt att Lova nu får det utrymme och den uppmärksamhet hon förtjänar. Hos oss med för många hästar, blev hon ju satt liteFortsätt läsa ”Vackra Torp-Lova”

Minskat hästantal

Vi har nu beslutat att minska hästantalet. Förra vintern med sju hästar i stallet, varav fem skulle ridas, var alldeles övermäktigt. Det blev mera av ett jobb och mindre roligt. Nu är Torp-Lova såld till Ingrid i Ängelholm. Hon är så nöjd med sin fina Lova. Jätteroligt tycker vi. Även Blixt är nu såld tillFortsätt läsa ”Minskat hästantal”

Liv

Liv har varit på Vaggeryds hästklinik vid två tillfällen nu. Man hittade inga röntgenförändringar i ryggen, vilket var glädjande. Sekundärt till sin ryggskada (muskulär?) har hon ådragit sig knäledsinflammation vänster bak. Metacam och rehab. program har inte gett önskat resultat. Liv har därför sjukskrivits och går i hage med Blixt och Rasputin.

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: