Köpa nordis

Nina ska köpa en nordis! Vi har varit runt och tittat på många olika individer. Alla har inte varit den ultimata ridmodellen, men nu har vi träffat Atlas och han blir Ninas nye följeslagare. Han är en isabellfärgad 2-årig hingst med mycket trevlig uppsyn. Vänlig, lugn, fördragsam, kvick och smidig, känslig och lyhörd, mentalt stabil. Han är grovbent med välmarkerade leder, hyfsat rättställd, bra överlinje. Traven är bogfri, taktmässig och med mycket gott hasarbete. Kort sagt…han är precis som en ridnordis ska vara. Lycka till Nina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: