Sitsträning

Vi har haft en tredagarskurs för Camilla Lundqvist här i Åkhult. Med hjälp av medhavd sitsmaskin kunde vi lösgöra våra bäcken innan vi satt upp. Jag kunde få mera tillgång till mitt vänstra sittben(!) och till på köpet har jag sluppit nacksmärtor de senaste två dagarna. Hästarna är lite fundersamma över min ”nya” sits, hihi. Vidare fick vi god mat, såg och diskuterade en film om biomekanik och en med skönridande Anja Beran.
Rasse och jag fick till en fantastisk galopp, som var samlad, taktmässig och rund-i båda varven!
Sammanfattningsvis en mycket trevlig och givande kurs med nya insikter, nya hästvänner och ett utmärkt komplement till Birgitta-kurserna. Det här måste vi göra om…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: