Less is more

Årets sista kurs var i lördags 15/11. Med fokus på att sitta stilla och rida med tanken, skapades så mycket energi i pållarna att jag häpnade. Att flytta in och ut på volten tre steg ut och tre steg in med tankens kraft gav nya kopplingar. Att inte driva Blixt i skritten, utan snarare rida ”tvekande” skapade så mycket energi att han frustande övergick i skolskritt. Denna nya tonus kunde han sen bibehålla i traven. Han lyfte sig i manken, komprimerade, hittade kopplingarna och svävade. Han t o m bibehöll sin nya stolta resning efter att jag suttit av.

Liv kan sen tidigare korta och länga sig, men fick nu ett helt annat uttryck. Hon gjorde även väldigt fina, välbalanserade skolgaloppsprång. Hon var så stolt över sig själv och jag över henne.

Rasse hittade en ny styrka i sina piruetter och klarade att skjuta sig ur med bibehållen balans och kraft. Hans galopp var stadig och uttrycksfull och sååå samlad! Mina underbara pållar. Jag njuter av minnet. Tack Birgitta för alla nya pusselbitar. Jag känner mig så privilegierad att få ha dig som maestro i denna sköna ridkonst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: