Rolig övning

Skritt genom bortre hörnet. Öppna längs långsidan några meter. Lätta ur och hästen följer sin riktning in på volten. Samling några steg. Rid upp på medellinjen. Rakrikta några steg. Omforma, byte av volt. Se till att hästen är jämn i båda betthalvorna. Mycket nyttig och rolig övning för både Sissi och Liv.

Till Rasse spände vi bågen ytterligare. Trav. Piaff genom hörnet, öppna längs halva långsidan, kvarts piaffpiruett. Galoppfattning in på volten, samling med kvartspiruett (2 steg) Rakriktning upp på medlelinjen. Bryt av till trav, omformning och varvbyte. Jisses vad vi tände till båda två!

Idag 21 november hade vi en sån där fantastisk session då allt bara stämde. Nu har vi lagt till ytterligare en svårighet! Vi fortsätter rakriktade i galopp på medellinjen och gör ett galoppombyte i språnget innan varvbyte. Nu har vi definitivt fått något att bita i…båda två.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: