Gammal är äldst

Blixt har under sommaren fått två otäcka inkar. Dessa har varit belägna precis framför penis. De växte mycket snabbt och blev äggstora, kladdiga och blödande. Dessutom fulla med flugor och fluglarver. Såååå äckligt. Själv var han ganska obekymrad, eftersom inkarna saknar nerver och därmed saknar känsel. Men de behövde opereras bort. Som vanligt kontaktade jag vår ovärderlige veterinär Gunnar Nordlöf. Sagt och gjort. För att Gunnar skulle få en rimlig arbetsställning beslutades att Blixt skulle bedövas och ”kastas” dvs läggas omkull. Så grannarna ringdes in och med gemensamma krafter lade vi med hjälp av linor ner en ganska omtöcknad Blixt 9år och ca 650kg tung. Allt gick bra med hjälp av Gunnar 84år, Rolf 68år, Finn 77år, Monika 72år, själv är jag 62år och min man Ronny 60år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: